Dronninglund Gymnastikforening

Så er vi klar med forårs-sommertræning. Se mere under fanen - Forårs/Sommertræning.
VI SØGER FLERE NYE INSTRUKTØRER OG HJÆLPERE TIL DEN NYE KOMMENDE SÆSON, SOM STARTER OP TIL SLUT AUGUST/ START SEPTEMBER.
KONTAKT FORMAND STINE O. JENSEN PR. MAIL: STINEOJENSEN@GMAIL.COM ELLER TLF.: 23 71 32 74 FOR AT HØRE NÆRMERE.

Om Dronninglund Gymnastikforening

Dronninglund Gymnastikforening er en forening med omkring 250 medlemmer.
Vi holder til på Dronninglund Gymnasium (Søndervangsvej 1, 9330 Dronninglund), hvor vi træner i hallen og salen.

Foreningens frivillige instruktører har solid træningserfaring og faglig baggrund, som fx ergo- og fysioterapeut,
som gør dem i stand til at tilbyde en kvalificeret og målrettet træning med høj kvalitet.

Alle kan være med, og du er altid velkommen til at komme og prøve vores hold og få en snak med vores søde og dygtige instruktører, inden du melder dig på holdet. Bemærk at der på enkelte hold er begrænset antal pladser og tilmelding sker efter først til mølle.
Brænder der en lille instruktør eller hjælper i dig, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os i bestyrelsen.

Vælg kalendervisning
1 uge
2 uger
1 måned
3 måneder
09-05-2022
Crossdance - udendørs 18-19.30.
Mødested: Gymnasiets areal v. basketbanerne

Viser: 1 uge frem
Kalenderen er tom

Vælg kalendervisning
1 uge
2 uger
1 måned
3 måneder

Nordjyske Bank er hovedsponsor for Dronninglund Gymnastikforening.