ONLINE TILMELDING er åben, vil du sikre dig plads, så tilmeld dig nu!

Har du glemt dit password, så find hjælp nederst på siden v. praktiske oplysninger. Står du på venteliste - kan du finde hjælp under ift. tilmelding øverst i bjælken.

Var du medlem i sidste sæson, skal du logge dig ind med koden fra sidste sæson. Husk at tjekke at dine oplysninger mhp. mail, adresse og tlf. er opdateret.
Hvis du fravælger at modtage nyhedsbreve, skal du være opmærksom på at du ikke modtager mails med fx arrangementer, evt. akutte aflysninger mv.

Husk at læse handelsbetingelserne. Har du problemer, så find flere informationer under siden praktiske oplysninger, og kontingent.

Sådan gør du:

KLIK på det/de ønskede nedenstående hold og følg herefter vejledningen. (HUSK at melder du dit barn til er det meget vigtig at det er barnets personlige oplysninger og din egen e-mail adresse.)