ONLINE TILMELDING for vores sommerhold er åbnet. 

ONLINE TILMELDING for den næste sæson, åbnes op d. 1/8-24 kl. 12.00. Tilmelding sker først til mølle. 
Vi forventer sæsonstart i uge 35. Hjemmesiden opdateres i løbet af sommeren. 


Har du glemt dit password, så find hjælp nederst på siden v. praktiske oplysninger. Står du på venteliste - kan du finde hjælp under ift. tilmelding øverst i bjælken.  


Var du medlem i sidste sæson, skal du logge dig ind med koden fra sidste sæson. Husk at tjekke at dine oplysninger mhp. mail, adresse og tlf. er opdateret.
Hvis du fravælger at modtage nyhedsbreve, skal du være opmærksom på at du ikke modtager mails med fx arrangementer, evt. akutte aflysninger mv.

Husk at læse handelsbetingelserne. Har du problemer, så find flere informationer under siden praktiske oplysninger, og kontingent.

Sådan gør du:

KLIK på det/de ønskede nedenstående hold og følg herefter vejledningen. HUSK at melder du dit barn til er det meget vigtig at det er barnets personlige oplysninger og din egen e-mail adresse.BEMÆRK:
Rabatordning: Vi tilbyder flere holds rabat og familierabat (dvs. hvis flere fra samme husstand tilmelder sig hold i foreningen). Ønsker du at deltage på flere hold, betales fuldpris for det dyreste hold, og efterfølgende hold er der 25% rabat. Ligeledes gælder det, at hvis man tilmelder søskende, er det kun den ene søskende, der betaler fuldpris (for det dyreste hold), der ydes 25% rabat på øvrige søskende. Vi tilbyder rabatten i en begrænset periode - fra tilmeldingen, så husk at du hurtigt skal sendes vores kasserer en mail. (Husk at læse vores handelsbetingelser ift. fortrydelsesret).
 
Fremgangsmåde i forhold til rabat på flere hold og søskenderabat: Medlemmet tilmelder sig og betaler alle de hold denne ønsker at deltage på. Derefter fremsendes en mail til foreningens kasserer, Camilla R. Christiansen hvor medlemmet skriver hvilke hold han/hun er tilmeldt (husk navn på medlem/søskende) + sit kontonummer. I vil modtage en mail retur, hvor det bekræftes, at vi har modtaget den. Vi vil herefter returnere det for meget indbetalte beløb herefter.

Har du ikke mulighed for at tilmelde dig online via hjemmesiden, pga. mastercard, som ikke kan benyttes, kan du lave en bankoverførsel til vores konto nummer:     
                                                                  7432-1017340  (husk at påføre navn og hold, på gymnasten)

Husk efterfølgende at sende en mail til: Camilla R. Christiansen (camilla.r.christiansen@gmail.com) med oplysninger om navn, adresse, mail, fødselsdato og hold.

Dronninglund Gymnastikforening | 9330 Dronninglund | Tlf.: 23713274 | CVR-nr: 31797160