Sæsonopstart for sæsonen 2023-2024 finder sted i uge 34.

Der er endnu ikke åbnet for ONLINE-tilmelding, og på grund af meget stor tilslutning de sidste par sæsoner, har vi været nødt til at sætte max. antal deltagere på de fleste af vores børnehold, så vil du sikre dig plads, kan det være en god idé at tilmelde dig på forhånd. 

Du har stadig mulighed for at prøve holdet to gange og sker det, at du ændre hold eller ikke ønsker at deltage alligevel efter de to første gange,  så er det vigtigt du husker at melde dig ud skriftligt pr. mail til vores kasserer - Camilla R. Christiansen. 
 
Normale regler om fortrydelse af købet er naturligvis gældende! - d.v.s. at du har 14 dages fortrydelsesret, regnet fra første træningsdag på det enkelte hold. (har vi ikke hørt fra dig pr. mail/brev - senest 14 dage efter første træningsdag, så kan vi ikke refundere dit køb) Læs mere under Handelsbetingelserne.


Som forening indhenter vi børneattester på alle vores instruktører over 15 år, som træner børn og unge under 15 år.

Du skal ikke købe sko til dit barn!!! Det mest naturlige og samtidig mest sikre er at lade børnene dyrke gymnastik i bare tæer, og så undgår vi at andre får dem i nakken, når det går stærkt på rullemåtten!

BETALING:
Alle deltagere skal tilmelde sig det enkelte hold via hjemmesiden.
Betaling skal foretages online ved tilmelding, og kan foretages med følgende betalingskort:
- Dankort
- eDankort

 
Alt kommunikation vedr. indbydelser til bl.a. diverse arrangement, generalforsamling og holdinformationer, vil blive sendt til jer via mail. Husk at alle medlemsoplysninger skal være opdatere og ajourført.

Især ændringer i træningstidspunkter samt akut aflysning af træning, foregår via mail eller sms.

Login nedenfor - og se hvilke data vi har registreret på dig, og hvilke hold du deltager på.
Det er samtidig muligt for dig at rette de forkerte stamoplysninger!
Har du glemt din adgangskode? Så klik på "Glemt adgangskode". Indtast herefter dit mobilnummer eller din e-mailadresse - og en ny adgangskode vil straks blive tilsendt dig via enten SMS eller E-mail.
Følg herefter vejledningen!

Bemærk venligst, at redigeringsvinduet åbner i et nyt vindue!


 
Dronninglund Gymnastikforening | 9330 Dronninglund | Tlf.: 23713274 | CVR-nr: 31797160