Sæsonen afsluttes hver år med en forårsopvisning. 

Opvisningen er en stor ting for gymnasterne, det er her de viser hvor dygtige de er blevet igennem sæsonen. Mange af vores gymnaster har ikke prøvet det før og det kan naturligvis give sommerfugle i maven. Hvis sommerfuglene melder sig, så sig det til holdets instruktør, så vil de være ekstra opmærksomme på det. 

Er det første gang du skal til opvisning, er her en miniguide: 

Gymnasterne får udleveret et program til en af de sidste træninger før opvisningen (dette er gymnastens adgangsbillet). 
I programmet finder du de sange vi skal synge, samt rækkenfølgen for opvisningen. 

Opvisningen foregår i Dronninglund Hallerne (hal 1). De bedste pladser er front pladserne, midtfor og en smule op i hallen. Front er op imod dommer pulten. 
Når fanen kommer ind, skal du rejse dig. Det gør du af respekt for fanen. Ligeså snart fanen er løftet fra gulvet, skal du stå op. Når fanen sættes på gulvet igen, kan du sætte dig. Alle står op under hele indmarchen. Under indmarchen synges også sange, som kan ses i programmet. 

Du må meget gerne give udtryk for din begejstring for dem, der er på gulvet. Oftest bliver der klappet, men det kan også være tilladt at pifte eller huje. Det giver lige det ekstra energi til gymnasterne, når de ved, at publikum kan lide det og klapper. Springerne vil gerne have den opbakning i form af applaus, når de har lavet et særligt godt spring. 
Du må gerne snakke stille til sidemanden undervejs i opvisningen. Men husk at tage hensyn til de andre omkring dig. Det kan jo være, at den, der sidder bag dig, har et barnebarn eller lignende, der er på gulvet. 
Tænk på, hvordan du selv vil have det, hvis andre taler, når du gerne vil følge med. 

Ofte vil du gå, når et hold er færdig med opvisningen, men det kan faktisk også være demotiverende for det næste hold, der skal på gulvet, hvis halvdelen af publikum er på vej ud af salen, når de kommer ind. 

Cafeteriet er åbent, og her har du mulighed for at købe mad og drikke. 

Vi ønsker alle en rigtig god opvisning og tak for en god sæson. 
 

 
Dronninglund Gymnastikforening | 9330 Dronninglund | Tlf.: 23713274 | CVR-nr: 31797160