GENERALFORSAMLING 2021

Dronninglund Gymnastikforening afholder ordinær generalforsamling

Fredag d. 18/6-21 kl. 17.30 v. bålhytten i Oasen - Bemærk vi afholder familie-træning i naturen fra 16.30-17.30 inden generalforsamlingen

Dagsorden:

1.     Valg af dirigent

2.     Formandens beretning

3.     Regnskab

4.     Indkomne forslag - Bestyrelsen har forslag til vedtægtsændringer

5.     Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter

På valg er:

Kassere: Camilla R. Christiansen (villig til genvalg)

Næstformand: Charlotte Lydiksen (villig til genvalg)

Formand: Stine O. Jensen (villig til genvalg)

6.     Eventuelt.

Indkomne forslag og forslag om vedtægtsændringer skal være formanden i hænde senest 8 dage før generalforsamlingens afholdelse.

Tilmelding til arrangementet og generalforsamlingen er nødvendig grundet følgende:

·  Covid- 19 restriktioner som kan ændres/skærpes op til dagen, hvorfor ændring/aflysning kan ske. Tilmeldte deltager vil modtage Covid-19 retningslinjer for mødet.

· DGF er vært med pølser og brød kl. 17.30, så tilmelding af hensyn til forplejningen.

Tilmelding skal gøres ved at sende mail til Stine Jensen senest 14. juni 2021 på mail: stineojensen@gmail.com

VI SØGER FLERE NYE INSTRUKTØRER OG HJÆLPERE.
KONTAKT FORMAND STINE O. JENSEN PR. MAIL: STINEOJENSEN@GMAIL.COM ELLER TLF.: 23 71 32 74 FOR AT HØRE NÆRMERE.

Om Dronninglund Gymnastikforening

Dronninglund Gymnastikforening er en forening med omkring 250 medlemmer.
Vi holder til på Dronninglund Gymnasium (Søndervangsvej 1, 9330 Dronninglund), hvor vi træner i hallen og salen.

Foreningens frivillige instruktører har solid træningserfaring og faglig baggrund, som fx ergo- og fysioterapeut,
som gør dem i stand til at tilbyde en kvalificeret og målrettet træning med høj kvalitet.

Alle kan være med, og du er altid velkommen til at komme og prøve vores hold og få en snak med vores søde og dygtige instruktører, inden du melder dig på holdet. Bemærk at der på enkelte hold er begrænset antal pladser og tilmelding sker efter først til mølle.
Brænder der en lille instruktør eller hjælper i dig, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os i bestyrelsen.

Nordjyske Bank er hovedsponsor for Dronninglund Gymnastikforening.