Jump4Fun er for piger og drenge i alderen 6-16 år

Tid: onsdage 17-18.00  - Vi starter op med nyt hold i uge 35, dvs. onsdag d. 31/6-22.
Sted: Dronninglund Gymnasiehal, hallen 

Holdbeskrivelse:

Jump4Fun er et nyt hold for børn og unge i alderen 6-16 år, der har behov for et frirum eller måske har behov for at tabe sig og hvor der er fokus på den enkelte. Jump4Fun er for dem, der ikke har fundet en idræt, hvor de føler sig godt tilpas og kan være med. 

Målet er, at fysisk aktivitet og idræt skal blive en glædelig del af børnenes hverdag. 

Jump4Fun er sjov motion, hvor vi gennem leg og bevægelse opnår større selvtillid, forøget muskelmasse samt glæde og overskud til at klare hverdagens små og store udfordringer. 

Undervisningen vil være en blanding af opvarmning, gymnastik, boldspil, bevægelseslege samt træning af motorik, styrke og meget mere. Vi går meget op i medinddragelse af vores deltagere, hvorfor deres ønsker for timerne også vægtes højt. Målet er, at alle skal have det sjovt og få sved på panden.  

I perioder vil en del af træningen foregår udendørs. 

På et Jump4fun hold har vi det sjovt sammen, samtidig med at vi er i fuld gang med at dyrke motion. Vi fokuserer på bevægelsesglæde, godt kammeratskab og fællesskabsfølelse. 
Jump4fun er et landsdækkende træningstilbud for børn og unge med forskellige udfordring. Vi samarbejder med forskellige samarbejdspartner, børn og forældre om at skabe bevægelsesglæde for en bestemt målgruppe. 


Kontingent: 550 kr.
Max. antal deltagere: 20-25 deltagere

 
Instruktør: Stine O Jensen
Kontakt mig gerne for spørgsmål. Træffes bedst efter mellem 19-21.00.
Tlf.: 23 71 32 74 eller pr. mail: stineojensen@gmail.com

Hjælpeinstruktører: Mads og Tobias

Holdleder: Stine O. Jensen

Stine
Mads
Dronninglund Gymnastikforening | 9330 Dronninglund | Tlf.: 23713274 | CVR-nr: 31797160