Lets Dance (piger i 4.- 7. klasse)

Tid: Mandag 17.10-18.00 - Sæsonstart mandag d. 31/8-2020
Sted: Dronninglund Gymnasium - Salen

Holdbeskrivelse:

Er du vild med at danse til fed musik, men kunne godt tænke dig at finpudse dine moves? Får du også humøret helt i top, når du hører en god sang, så meget at kroppen ikke vil stå stille? - Så er du vist blevet ramt af den samme ”dansuenza” som holdets instruktører, Gitte og Laura. 

På dette hold vil vi igennem sæsonen lære forskellige dansekoreografier, og sæsonen vil desuden indeholde en masse sjov, et godt socialt samvær, rytmeforståelse og en hel masse DANS! 

Det er et hold hvor ALLE kan være med, både dig der kun har danset i badet, og dig der har flere års erfaring – vi har plads til alle, og du skal nok blive udfordret! 

 

Gitte er ny instruktør, men har mange års erfaring indenfor både rytmegymnastik og forskellige danse arter som house, Hip/hop, standart og meget mere! Hun bliver hjulpet gennem hele sæsonen af Laura, som også var hjælpeinstruktør sidste år!

 

Vi skal have det sjovt, vi skal danse og vi skal mærke den fede følelse ved at vise vores lækre moves til opvisningen! Det bliver et brag af en fest! 

Ta’ en veninde under armen og kom og vær med – men pas på! Risikoen for at blive smittet med dansuenza er stor! 

VI SES! 

 

(piiist…. Er du lidt udenfor aldersgrænsen kan du stadig få lov at være med, forvent dog at niveauet er tilpasset ovennævnte aldersgrænse) 

Kontingent: 550 kr.

Instruktør: Gitte Mortensen
Hjælpeinstruktør: Laura Krebs
 

Gitte
Dronninglund Gymnastikforening | 9330 Dronninglund | Tlf.: 23713274 | CVR-nr: 31797160