Paw Patrol

Tid: Tirsdag 16.30-17.30 - sæsonstart tirsdag d. 3/9-19
Sted: Dronninglund Gymnasium - Salen

Holdbeskrivelse:

Holdet er for drenge og piger i alderen 3½-5 år.

Vi skal lege, hoppe, danse, løbe og grine sammen til god musik og sjove redskaber.
Vi skal udfordre vores sanser og motorik, så vi kan styrke vores krop. Igennem leg og bevægelser vil vi få kendskab til gymnastikkens grundelementer og indledende øvelser i form af koldbøtter, trille, krybe, vejrmøller, afsæt, håndstand mv.

Vi vil bevæge os til musik, lege, rim og remser og ikke mindst lege med redskaber og løbe på diverse redskabsbaner.
Vigtigst af alt skal vi have det sjovt, grine og få sved på panden, når vi mødes til gymnastik.

Vi glæder os til at se masser af friske glade drenge og piger til en sjov gymnastiktime.

Forældre er velkommen, men de bliver nok sat i sving. Det forventes at de er omklædt og deltager aktivt.

Kontingent: 500 kr.
Max. antal deltagere: 35

Instruktører: Camilla R. Christiansen
Hjælpere: Katja Vorbeck og Karoline Staufeldt.

Camilla

Katja